Karins Kviltar

Helt sjukt !

2010-02-13

För 3 dagar sedan blev Karin hastigt sjuk. Det hände under ett samtal med Åkes syster. Nu var det förkylt. Det blev en mindre efterlängtad födelsedagspresent åt Åke ( VD d.y) som var på körövning. Karin blev helt däckad 2 dagar och är först idag i någotsånär stridbart skick. VD d.y  fick ta över allt. Det blev en hård tid med bland annat djupfrysta ensilagebalar, frysta vattenkoppar mm oräknat VD-s andra åtagande utom gården. Det enda positiva var att hans sockervärden blev utomordentliga som följd av den myckna motionen. Särskilt en 1 1/2 timmes brottning med en isklump till ensilagebal blev minnesvärd. Förkylningen gick också över till VD  d.y på dag 2. Dock inte med lika förödande resultat. Först idag är vi båda någorlunda åierställda. Det blev en flygande start på VD-s 68-e år.

Antal kommentarer: 1

2010-02-14 01:03:35 - Maria

Så bra att ni mår bättre! Här i Uppsala är alla friska och krya även om jag fick en smärre chock imorse när jag trodde Erika gått och dött eftersom hon aldrig kom hem från jobbet och inte heller var hemma imorse. Mobilen var förstås avstängd också... Efter att ha facebooksnokat kom det dock fram att hon var i sthlm och hälsade på Kim.

Valle hälsar så mycket, han har dock varit helt omöjlig idag. Smet upp på bordet och åt en bit choklad som låg där... Vet inte om det var därför eller nåt annat äckligt han ätit som gjorde att han mått lite dåligt och nosen svullnade lite. Men nu är han i alla fall bra och ligger och väntar på att jag ska gå och lägga mig:)

God natt!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)